مجلس متولی ۳۱ پایگاه اطلاعاتی کشور را مشخص کرد - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - نمایندگان مجلس متولی‌های اداره و به‌روزرسانی پایگاه‌های داده و اطلاعات پایه را مشخص کردند.
مجلس متولی ۳۱ پایگاه اطلاعاتی کشور را مشخص کرد
17/01/1401
رضا تقی پورتشریح کرد؛ دلایل تدوین قانون برای به اشتراک‌گذاری داده‌ها - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، داده و اطلاعات را ابزار حکمرانی در دنیای فعلی برشمرد و گفت: در صورت وجود قانون برای اشتراک‌گذاری داده‌های ملی، دیتا می‌تواند مبنای تحقیقات کاربردی قرار گیرد.
رضا تقی پورتشریح کرد؛ دلایل تدوین قانون برای به اشتراک‌گذاری داده‌ها
19/01/1401
نمایش همه

راه اندازی «اینترنت مستقل» در هند کلید خورد

راه اندازی «اینترنت مستقل» در هند کلید خورد - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - استفاده از اینترنت به عنوان یک سلاح توسط پلتفرم‌های بزرگ فناوری طی درگیری‌های روسیه و اوکراین، توجهات را به قدرت رسانه‌های اجتماعی جلب کرد. در همین راستا هند مشغول آماده سازی یک چارچوب داده و امنیت سایبری جدید است.

استفاده از اینترنت به عنوان یک سلاح توسط پلتفرم‌های بزرگ فناوری طی درگیری‌های روسیه و اوکراین، توجهات را به قدرت رسانه‌های اجتماعی جلب کرد. در همین راستا هند مشغول آماده سازی یک چارچوب داده و امنیت سایبری جدید است.

با توجه به اقدامات شرکت‌های بزرگ فناوری، نارندا مودی نخست وزیر هند خواستار تجدید تمرکز بر اینترنت مستقل در هند شد.

به گفته راجیف چاندراسخار وزیر الکترونیک و فناوری ارتباطات هند در واقع این خواست به معنای تمرکز بر کاهش وابستگی به سرویس شرکت‌های بزرگ است.

او با اشاره به آنکه بانک‌های روسی و زیر مجموعه‌هایشان از شبکه بین المللی سوئیفت ممنوع شده‌اند، گفت: به دلیل بنیان‌های متکی به خودی که دولت هند ایجاد کرده، اگر کشور در موقعیتی مشابه قرار گیرد جایگزین‌هایی برای این ترتیبات جهانی داشت.

وزیر الکترونیک و فناوری ارتباطات هند افزود: اگر ما فقط به سوییفت متکی بودیم، هیچ فعالیتی نمی‌توانستیم انجام دهیم. اما ما UPI ( پلتفرم‌های فناوری مالی) در هند داریم که اتکای ما به سیستم‌های بین المللی مانند سوییفت را برای انتقال پول کاهش می‌دهد. تفکر خودکفایی به ما نشان می‌دهد نباید به این اتکا کنیم که اینترنت هند فقط توسط پلتفرم‌های بزرگ فناوری کنترل شود یا تحت تأثیر آنها قرار گیرد.

به گفته او چنین اقداماتی از سوی شرکت‌ها، کشورها و پلتفرم‌های بزرگ فناوری که مواضع بسیار جانبدارانه را اتخاذ کرده‌اند، منجر به شکاف در شبکه می‌شود.

او در ادامه گفت: دو رویداد کاملاً آشکار بودند؛ یکی مسلح سازی اینترنت که همه ما به نوعی از آن آگاه هستیم. مورد دوم شکاف در شبکه است. اینترنت هر روز بیش از قبل با شکاف‌هایی روبرو می‌شود که در نتیجه قدرت برخی از کشورهای غربی به وجود آمده‌اند. این پلتفرم‌ها اکنون قدرت برتر شده‌اند و در صورت بروز اختلاف میان دو کشور مسلح می‌شوند و هیچ قانونی برای جلوگیری از آنها وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.