نماد سایت مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران

بازگذاشتن راه بهشت و جهنم و انتخاب مخاطب مهم است

بازگذاشتن راه بهشت و جهنم و انتخاب مخاطب مهم است - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - <p>انسان در پذیرش راه بهشت و سعادت، مختار است. با زور نمی‌شود مردم را به بهشت برد.
پاسخ: رسانه شأن تربیتی دارد. آنچه موجب تربیت عمومی جامعه می‌شود خود باید صالح و طاهر باشد. این معنا در کنار درک درست از تمامیت‌خواهی نظام سلطه در سقوط فکری و فرهنگی جوامع انسانی و سوء استفاده آن‌ها از محصولات فناوری اطلاعات، موجب می‌شود حاکم جامعه اسلامی با عنایت و دلسوزی به این نتیجه برسد که برای جلوگیری از انحراف جوانان و رشد جامعه، به مدیریت فعال فضای مجازی که شامل ریل‌گذاری، اقدامات سلبی در کنار اقدامات ایجابی می‌شود، اهمیت بدهد. بنابراین سیاست‌گذاری و ضابطه‌مندکردن دسترسی به سرویس‌های اینترنتی نه به‌منظور اعمال فشار؛ بلکه به‌منظور هدایت جامعه به‌سمت سعادت و تحفظ آن از سقوط است. بر اساس فلسفة تشکیل حکومت اسلامی اساساً حاکمیت حق ندارد جامعه را با این استدلال که مردم مختار هستند به‌نقطة سقوط بکشاند. در اینجا اساساً بحث اعمال زور مطرح نیست؛ بلکه حاکمیت اسلامی وظیفه دارد محتوای فاسد را از دسترس جامعه دور کند. چنانچه رستورانی غذای مسموم به مردم بفروشد و مسئولان مربوطه این رستوران را پلمپ کنند، نمی‌توان گفت مسئولان درحال اعمال زور هستند؛ چراکه سلامتی مردم اهمیت دارد و اعمال فشار در این زمینه مفید و صحیح است. همان طور که اعمال فشار برای سلامتی مادی و دنیایی انسان پسندیده و لازم است، اعمال زور برای سلامتیِ معنوی و احیای حیات اخروی مردم و جامعه لازم‌تر و ضروری‌تر است.</p>

انسان در پذیرش راه بهشت و سعادت، مختار است. با زور نمی‌شود مردم را به بهشت برد.
پاسخ: رسانه شأن تربیتی دارد. آنچه موجب تربیت عمومی جامعه می‌شود خود باید صالح و طاهر باشد. این معنا در کنار درک درست از تمامیت‌خواهی نظام سلطه در سقوط فکری و فرهنگی جوامع انسانی و سوء استفاده آن‌ها از محصولات فناوری اطلاعات، موجب می‌شود حاکم جامعه اسلامی با عنایت و دلسوزی به این نتیجه برسد که برای جلوگیری از انحراف جوانان و رشد جامعه، به مدیریت فعال فضای مجازی که شامل ریل‌گذاری، اقدامات سلبی در کنار اقدامات ایجابی می‌شود، اهمیت بدهد. بنابراین سیاست‌گذاری و ضابطه‌مندکردن دسترسی به سرویس‌های اینترنتی نه به‌منظور اعمال فشار؛ بلکه به‌منظور هدایت جامعه به‌سمت سعادت و تحفظ آن از سقوط است. بر اساس فلسفة تشکیل حکومت اسلامی اساساً حاکمیت حق ندارد جامعه را با این استدلال که مردم مختار هستند به‌نقطة سقوط بکشاند. در اینجا اساساً بحث اعمال زور مطرح نیست؛ بلکه حاکمیت اسلامی وظیفه دارد محتوای فاسد را از دسترس جامعه دور کند. چنانچه رستورانی غذای مسموم به مردم بفروشد و مسئولان مربوطه این رستوران را پلمپ کنند، نمی‌توان گفت مسئولان درحال اعمال زور هستند؛ چراکه سلامتی مردم اهمیت دارد و اعمال فشار در این زمینه مفید و صحیح است. همان طور که اعمال فشار برای سلامتی مادی و دنیایی انسان پسندیده و لازم است، اعمال زور برای سلامتیِ معنوی و احیای حیات اخروی مردم و جامعه لازم‌تر و ضروری‌تر است.

 

خروج از نسخه موبایل