بي‌مورد بودن نگراني درباره فناوري‌هاي جديد و كفايت گذر زمان براي عادي شدن مشكلات اين عرصه - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - <p>همیشه استفاده از ابزارهای جدید با سوء استفاده همراه بوده که به‌تدریج به استفادة معقول تبدیل شده است؛ مانند تلفن‌همراه و دستگاه ویدئو. نگرانی در خصوص استفاده از فناوری‌های جدید ارتباطی بی‌مورد است و نیازی به اقدام سلبی نیست و به‌مرور زمان مسأله حل می‌شود.
پاسخ: چاقو ابزاری بسیط است که مدیریت آن در اختیار کاربر است؛ اما با این وجود برای حمل آن در خارج منزل، قانون بازدارنده وضع می‌شود. چگونه است که چاقو مشمول اقدام سلبی می‌شود؛ اما برای ابزار نوین ارتباطی که خطر نفوذ فکری و فرهنگی جبهه دشمن را فراهم می‌کند، تنها به فرهنگ‌سازی بسنده می‌شود؟! ابزار نوین ارتباطی خارجی از آنجا که مدیریت آن در دست دشمنان قرار دارد، به‌مثابه چاقویی برنده، شاهرگ حیات فکری و فرهنگی کشور را قطع می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی حسن استفاده، به‌تحقیق نیازمند اقدام سلبی، استانداردسازی و مجموعه اقدامات ایجابی است. اگر کشور توانست از آسیب‌های دستگاه ویدئو گذر کند به‌خاطر همین اقدامات مسئولانه بوده است.</p>
بي‌مورد بودن نگراني درباره فناوري‌هاي جديد و كفايت گذر زمان براي عادي شدن مشكلات اين عرصه
01/01/1401
اصلاح آسیب‌ها و مفاسد با توليد محتوا و صفحات جذاب رخ مي‌دهد نه با اعمال مديريت - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - باید به‌سمت ایجاد صفحات پرمخاطب، جذاب و دارای بار علمی در اینستاگرام پیش برویم. فعالیت این صفحات جذاب، موجب کاهش بزهکاری در شبکه‌های اجتماعی شده و دیگر نیازی به اعمال مدیریت نیست.
اصلاح آسیب‌ها و مفاسد با توليد محتوا و صفحات جذاب رخ مي‌دهد نه با اعمال مديريت
01/01/1401
نمایش همه

ساده‌سازي اينترنت در حد ابزارهاي بسيط و عدم نياز به قانونگذاري براي آن

ساده‌سازي اينترنت در حد ابزارهاي بسيط و عدم نياز به قانونگذاري براي آن - مرجع تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی ایران - پاسخ: مقایسه ابزار جدید ارتباطی در بستر اینترنت در قرن بیست‌ویکم با ابزار بسیطی مانند چاقو که به ماقبل تاریخ برمی‌گردد بسیار غلط و نارواست. مسأله، مسأله مدیریت بیگانگان بر حریم امنیت فکری، فرهنگی و سیاسی جامعه است. مسأله، مسأله جهانی‌سازی آمریکایی و سود حداکثری بنگاه‌های اقتصادی نظام سلطه است. هدف، جهت‌دهی فرهنگ جوامع به‌سوی فرهنگ لیبرالیسم و زیرپاگذاشتن حکم خدا است. برقراری ارتباطات آزاد و بدون ضابطه، درکنار نفوذ امنیتی و اتلاف گسترده وقتِ نیروی کار کشورها و کنترل و هدایت ذهن مردم و جوانان در روند جنگ شناختی ، همه از آسیب‌های اجتناب ناپذیر لایه مدیریت در شبکه‌های اجتماعی خارجی است که این ابزارها را از بلاشرط بودن خارج کرده است. اگر می‌توانیم محاسن فضای مجازی را از مفاسدش جدا کنیم و آسیب‌ها را از بین ببریم، چرا این کار را نکنیم؟ باید توجه داشته باشیم که نباید صرفاً مصرف‌کننده باشیم؛ بلکه می‌توانیم تولیدکننده باشیم و این فضا را به‌نفع ارزش‌ها و هویت ملی مصادره کنیم.

پاسخ: مقایسه ابزار جدید ارتباطی در بستر اینترنت در قرن بیست‌ویکم با ابزار بسیطی مانند چاقو که به ماقبل تاریخ برمی‌گردد بسیار غلط و نارواست. مسأله، مسأله مدیریت بیگانگان بر حریم امنیت فکری، فرهنگی و سیاسی جامعه است. مسأله، مسأله جهانی‌سازی آمریکایی و سود حداکثری بنگاه‌های اقتصادی نظام سلطه است. هدف، جهت‌دهی فرهنگ جوامع به‌سوی فرهنگ لیبرالیسم و زیرپاگذاشتن حکم خدا است. برقراری ارتباطات آزاد و بدون ضابطه، درکنار نفوذ امنیتی و اتلاف گسترده وقتِ نیروی کار کشورها و کنترل و هدایت ذهن مردم و جوانان در روند جنگ شناختی ، همه از آسیب‌های اجتناب ناپذیر لایه مدیریت در شبکه‌های اجتماعی خارجی است که این ابزارها را از بلاشرط بودن خارج کرده است. اگر می‌توانیم محاسن فضای مجازی را از مفاسدش جدا کنیم و آسیب‌ها را از بین ببریم، چرا این کار را نکنیم؟ باید توجه داشته باشیم که نباید صرفاً مصرف‌کننده باشیم؛ بلکه می‌توانیم تولیدکننده باشیم و این فضا را به‌نفع ارزش‌ها و هویت ملی مصادره کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.